Cottage cheese med färska bär och kardemummastekta pumpakärnor

Betyg 4.3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Cottage cheese med färska bär och kardemummastekta pumpakärnor

Snabblagat och enkelt mellanmål. Extra knapriga och goda blir havregrynen och pumpakärnorna när de steks och smaksätts med kardemumma och honung. Servera med cottage cheese och färska bär, gärna hallon och blåbär.

Cottage cheese med färska bär och kardemummastekta pumpakärnor

Ingredienser

4 portioner
1 dl havregryn
1 dl pumpakärnor
1 msk rapsolja
2 tsk mald kardemumma
2 tsk flytande honung
1 förp naturell cottage cheese (à 500 g)
1 förp färska hallon (à 125 g)
1 förp färska blåbär (à 125 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1363 KJ / 326 kCal
Fett18 g
Salt0.9 g
Kolhydrater15 g
Protein23 g

Testa liknande recept

  • Mellismums med vaniljkvarg och frukt
    Betyg 3.8 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Elisabeths cottage cheeseröra
    Betyg 3.4 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Jills cottage cheese à la Malta
    Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bananafrutti
    Betyg 4.7 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Björnbärssylt & färskost
    Betyg 3.3 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad