Cornflakespanerad torsk med remouladsås

Betyg 3.1 av 5.41 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Cornflakespanerad torsk med remouladsås

Panering går att göra på en mängd sätt. Extra krispigt blir det med krossad cornflakes! Och extra god blir fisken med en snabblagad remouladsås gjord på pickles, crème fraiche och curry.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 37 2012

Cornflakespanerad torsk med remouladsås

Ingredienser

4 portioner
520 g torsk
900 g potatis
3 dl osötade cornflakes
2 ägg
salt
peppar
2 msk smör eller margarin
1 citron

Remouladsås

ca 200 g pickles
1 1/2 dl crème fraiche
1 tsk curry

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Helt värdelös panering. Kör på salt&peppar, sen mjöl, sen ägg, sen cornflakes istället.

    Adam

  • Dåligt recept på fisken resten gott.

    Karolina

Näringsvärde per portion

Energi2331 KJ / 557 kCal
Fett22.6 g
Kolhydrater54.8 g
Protein31.3 g

Testa liknande recept

  • Krispig torsk med dansk remouladsås
    Betyg 3.5 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sprödbakad torsk med remouladsås
    Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Hemmagjord remouladsås
    Betyg 3.4 av 5.47 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Pankotorsk med curryremoulad
    Betyg 3.4 av 5.70 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Västerbottenpinnar
    Betyg 3.7 av 5.23 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad