Västerbottenpinnar

Betyg 3.8 av 5.
22 personer har röstat
0
Västerbottenpinnar

Västerbottenpinnar är riktigt goda fiskpinnar på lax och Västerbottensost. Laxen får en härligt smakfylld och krispig yta med paneringen av cornflakes och ost som du vänder dem i.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2010

Västerbottenpinnar

Ingredienser

4 portioner
3 dl  cornflakes
2 dl  riven Västerbottensost
2   ägg
1 1/2 dl  vetemjöl
500 g  skinn- och benfri laxfilé
1 tsk  salt
smör, rapsolja

För alla

Fri från laktos.
Innehåller gluten och ägg.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt ostalternativ.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
22 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Lax med spenat & Västerbottensost
Betyg 3.5 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ljummen laxsallad med havreris och sparris
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fylld lax med parmakrisp
Betyg 4.1 av 5.
15 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grillad lax med medelhavsgrönsaker i dill
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sotat laxcarpaccio med höstprimörer
Betyg 2.3 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gravlax med fänkålssallad, löjrom och ost
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga