Confiterad griskind

Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Confiterad griskind

Denna confiterade griskind är en klassiker som är förbluffande god. Ugnskoka köttet i olja eller ankfett under ett örttäcke som får extra fin smak av lite pressad vitlök. Det möra, smaskiga köttet serveras på en fräsch salladsbädd.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2010

Confiterad griskind

Ingredienser

4 portioner
1 kg griskind (sk kläpp utan späck och svål)
1 kruka salvia
1 kruka rosmarin
3 vitlöksklyftor
1 msk salt
5 dl ankfett eller solrosolja

Gör så här

04:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillat sidfläsk
Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Örtmarinad
Betyg 2.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Brioche
Betyg 4.2 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 10 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chokladbakelse med körsbär
Betyg 3.3 av 5.41 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Örtmarinerad grillkyckling
Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lammstek med rosmarin
Betyg 4.8 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad