Confiterad griskind

Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Confiterad griskind

Denna confiterade griskind är en klassiker som är förbluffande god. Ugnskoka köttet i olja eller ankfett under ett örttäcke som får extra fin smak av lite pressad vitlök. Det möra, smaskiga köttet serveras på en fräsch salladsbädd.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2010

Confiterad griskind

Ingredienser

4 portioner
1 kg griskind (sk kläpp utan späck och svål)
1 kruka salvia
1 kruka rosmarin
3 vitlöksklyftor
1 msk salt
5 dl ankfett eller solrosolja

Gör så här

04:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillat sidfläsk
Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bakad rotselleri med svamp och äppelvinägrett
Betyg 4.1 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Örtmarinad
Betyg 2.9 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Örtmarinerad grillkyckling
Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Örtkryddad färsk salsiccia
Betyg 3.9 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lammstek med rosmarin
Betyg 4.8 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad