Coleslaw Waldorf style

Betyg 3.6 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Coleslaw Waldorf style

En trevlig variant av den krämiga salladsklassikern Waldorf med vitkål, päron, selleri, torkade bär, rostade valnötter och dill. Majonnäs och matyoghurt gör det till en smakrik och krämig coleslaw som passar till grillad fisk och fågel.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2016

Coleslaw Waldorf style

Ingredienser

5 dl
500 g vitkål
1 tsk salt
1 dl majonnäs
1 dl matyoghurt (10%)
1 fintärnat päron
4 tunt skivade selleristjälkar
1/2 dl finskuren dill
1 dl hackade rostade valnötter
1/2 dl torkade svarta vinbär (eller tranbär)

Gör så här

00:30:00
Näringsberäkningen är per dl.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Låter gott ska prova

    Berith

Näringsvärde per dl

Energi1156 KJ / 276 kCal
Fett22 g
Salt1.6 g
Kolhydrater14 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Fänkåls-coleslaw
Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Svart vinbärssylt med päron och kanel
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Memphis style ribs med grillad potatissallad och coleslaw med valnötter
Betyg 4.1 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Coleslaw med avokado och lime
Betyg 4.8 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Coleslaw på brysselkål med wasabi
Betyg 3.2 av 5.26 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vinbärsgelé
Betyg 4.2 av 5.215 personer har röstat
Receptet har 49 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad