Coleslaw Waldorf style

Betyg 3.6 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Coleslaw Waldorf style

En trevlig variant av den krämiga salladsklassikern Waldorf med vitkål, päron, selleri, torkade bär, rostade valnötter och dill. Majonnäs och matyoghurt gör det till en smakrik och krämig coleslaw som passar till grillad fisk och fågel.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2016

Coleslaw Waldorf style

Ingredienser

5 dl
500 g vitkål
1 tsk salt
1 dl majonnäs
1 dl matyoghurt (10%)
1 fintärnat päron
4 tunt skivade selleristjälkar
1/2 dl finskuren dill
1 dl hackade rostade valnötter
1/2 dl torkade svarta vinbär (eller tranbär)

Gör så här

00:30:00
Näringsberäkningen är per dl.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Låter gott ska prova

    Berith

Näringsvärde per dl

Energi1156 KJ / 276 kCal
Fett22 g
Salt1.6 g
Kolhydrater14 g
Protein4 g

Testa liknande recept

  • Fänkåls-coleslaw
    Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Coleslaw med avokado och lime
    Betyg 4.8 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vinbärsgelé
    Betyg 4.2 av 5.216 personer har röstat
    Receptet har 49 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Coleslaw på brysselkål med wasabi
    Betyg 3.2 av 5.26 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad