Coleslaw på fänkål

21
0
Coleslaw på fänkål

Här är ett spännande och annorlunda recept med coleslaw på fänkål som du svänger ihop på 15 minuter. Coleslawen blir krispig med en intressant och sötsyrlig smak. Ett gott tillbehör till de flesta maträtterna!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2008

Coleslaw på fänkål

Ingredienser

4 portioner
1 fänkål
1 litet rosésalladshuvud
1/2 rödlök
3 apelsiner
4 rädisor
1 dl äppelcidervinäger
2 msk färskpressad citronjuice
1/2 dl kallpressad rapsolja
1 tsk socker
1/2 tsk salt
1 krm peppar

För alla

Fri från gluten, mjölk och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

21

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1107 KJ / 265 kCal
Fett 11.2 g
Salt 0.9 g
Kolhydrater 36.2 g
Protein 2.7 g
Läs mer om näringsvärden