Cobbsallad med blue cheese och rostade pumpakärnor

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Cobbsallad med blue cheese och rostade pumpakärnor

En amerikansk klassiker som är svår att motstå är den himmelskt goda cobbsalladen. Den har allt en matig sallad ska innehålla, från den krämiga avokadon till salt och knaprig bacon. Tillsammans med en dressing gjord på blåmögelost blir resultatet en smakupplevelse man inte glömmer i första taget.

Cobbsallad med blue cheese och rostade pumpakärnor

Ingredienser

4 portioner
100 g kalkonbacon
1 cosmopolitansallad
250 g tomatmix shaker
1 kruka persilja
1 liten silverlök
1 avokado
1/2 dl rostade pumpakärnor

Dressing

2 msk matyoghurt
1 msk vatten
salt
peppar
50 g blåmögelost

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Underbar

    Niklas

Näringsvärde per portion

Energi922 KJ / 219 kCal
Fett16 g
Salt1.84 g
Kolhydrater7 g
Protein11 g

Testa liknande recept

  • Kycklingpasta med tomat och gräslök
    Betyg 4.2 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ostiga hjärtan
    Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Brysselkålsribollita
    Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad