Clotted cream

Betyg 4.5 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Clotted cream

Clotted cream och sylt är de klassiska tillbehören till brittiska scones. Clotted cream görs genom att sjuda grädde över vattenbad och sedan vispa ihop till en slät kräm. Gör den gärna kvällen innan och servera med nybakade scones till helgfrukosten.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2022

Clotted cream

Ingredienser

ca 1 dl
5 dl vispgrädde

Gör så här

02:00:00
12:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Scrambled eggs
    Betyg 4.1 av 5.248 personer har röstat
    Receptet har 14 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Engelska scones
    Betyg 3.5 av 5.111 personer har röstat
    Receptet har 18 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Jordgubbsmarmelad
    Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Wet nelly – Brödpudding
    Betyg 4.8 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Lemoncurd
    Betyg 4 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Engelska pepparkakor
    Betyg 3.4 av 5.53 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad