Engelska scones är en riktig klassiker och med det här receptet bakar du härliga och smarriga scones med bland annat choklad och vispgrädde! Fabulöst och fantastiskt gott! Perfekt att lyxa till helgfrukosten med.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2011
Innehåller gluten. Fri från ägg.
Gör laktosfri: ersätt smör och grädde med laktosfria produkter. Välj ren mörk choklad av god kvalitet.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt matfett och byt grädden mot soja- eller havrebaserad gräddersättning. Välj ren mörk choklad av god kvalitet.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Emy
2022-12-04Blev alldeles för torra, resta sig knappt även fast att jag la extra grädde och bakpulver.
Rickard
2022-12-04God smak, men tyvärr så reste de sig inte, med hård utsida och degig insida. Det är så enkla att baka så det är värt att ge det ett nytt försök.
Sabrina
2022-03-05Minskade ner på mjölet för de blev ingen gegga av de när de skulle blandas ihop, bara smulor. Fick även ta lite mer grädde för att de skulle gå att få ihop till en deg. Annars väldigt goda och poppis här hemma 👏