Det finns inget som doftar lika mycket jul som en clementin. I detta recept får denna älskade citrusfrukt sätta smak på en annan älskad dessert, pannacotta. Resultatet blir en julig pannacotta med grädde som serveras med krispig solroskrokant och mörk choklad.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av grädde, smör och choklad.
Gör mjölkproteinfri: byt grädde, smör och choklad mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gjorde exakt som receptet o fick ut 1 dl vätska samt skal men när jag blandat i gelatinblad samt vaniljpulver såg det liksom grynigt ut man såg väldigt lite av de svarta kornen såg inte så fräscht ut
Johanna
2022-12-24Smakar och doftar fantastiskt 😋
Åsa
2022-01-01I receptet står det somrosfrön, köpte det och det var skal på?? Ska det vara solrosfrön eller solroskärnor?
Åsa
2021-12-31