Claes på hörnets ugnsbakade gäddfilé

Betyg 3.3 av 5.
14 personer har röstat
1
Claes på hörnets ugnsbakade gäddfilé

Claes på hörnets ugnsbakade gäddfilé är ett utmärkt sätt att tillaga din nyfångade gädda. Fisken blir oerhört smakfull och krämig av grädden och grevéosten. Servera med bladspenat och potatis.

Claes på hörnets ugnsbakade gäddfilé

Ingredienser

4 portioner
4   små gäddfiléer eller gösfiléer (à ca 175 g)
salt och svartpeppar
matfett till formen
ca 100 g  grevéost i skivor
2 dl  grädde
hackad persilja

Till servering

bladspenat
nykokt potatis

För alla

Fri från gluten och ägg men innehåller mjölk.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
14 personer har röstat

Kommentar

GOTT OCH ENKELT

Gunilla

2018-04-01

Testa liknande recept

Panerade stekta fiskfiléer med kaprisfräs
Betyg 3.4 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Falukorvslåda
Betyg 2.9 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Persilje- och potatissoppa med ost- och brödtärningar
Betyg 4.3 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mälargös med pepparrot
Betyg 3.1 av 5.
40 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mälargös med bondbönor och upplandskubbskrisp
Betyg 2.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Panerad torsk med pepparrotssås och spenat
Betyg 4.1 av 5.
28 personer har röstat
Under 30 min att tillaga