Citrustopping till fisk
![Citrustopping till fisk](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_208156/cf_259/citrustopping_till_fisk.jpg)
Fräsch citrustopping med persilja och koriander som får härlig crunch av rostade pumpakärnor. Perfekt att toppa den vita fisken med!
![Citrustopping till fisk](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_208156/cf_259/citrustopping_till_fisk.jpg)
Ingredienser
4 portioner
skal och saft av 1 citron
1/2 dl grovhackad bladpersilja
1/2 dl hackad färsk koriander
1 dl fint strimlad salladslök
1 dl matlagningsyoghurt (16%)
1/2 dl rostade pumpakärnor
salt
svartpeppar
1/2 dl olivolja
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri matlagningsyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt yoghurt mot mjölkprotein ersättningsprodukt.
Recept och bild i samarbete med Salakis.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer