En spektakulär och fräsch citrussallad som du kan använda både som ett tillbehör till köttet och som lättare efterrätt. Apelsin, clementin och blodgrapefrukt får sällskap av smakerna från vaniljstång och nejlika och toppas med kokos- och mandelfras.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Madeleine
2020-05-24Kan man ersätta vaniljstång med vaniljsocker?
Redaktionen ICAse
2020-05-27Hej Madeleine! Ja det går bra, det kommer inte smaka lika mycket vanilj. Bättre är nog att välja vaniljpulver istället för vaniljsocker. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2011-02-07Hej! När man filéat frukterna så är det saft kvar i hinnor och dyl så man kan krama ur den ur RESTERNA.
Anne
2011-01-27det måste väl vara något fel i detta receptet eller? skala o filea citrusfrukterna pressa saften ur resten av frukterna?