Citrus och russinkompott med kokospannacotta

26
0
Citrus och russinkompott med kokospannacotta

Läskande pannacotta med tropiska inslag! Tillsammans med citrus- och russinkompotten blir den en perfekt avslutning på en god middag! Passar även dig som är laktosintolerant och mjölkproteinallergisk!

Citrus och russinkompott med kokospannacotta

Ingredienser

4 portioner

Kokospannacotta

2 1/2 gelatinblad
400 ml kokosmjölk
1 1/2 dl strösocker

Citrus- och russinkompott

2 1/2 dl vatten
3 dl strösocker
2 stjärnanis
1 dl russin (sultan)
1 citron
2 apelsiner
4 clementiner

För alla

Fri från ägg, gluten, laktos, mjölkprotein och sojaprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

26

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2612 KJ / 625 kCal
Fett 243 g
Kolhydrater 914 g
Protein 66 g
Läs mer om näringsvärden