Citrus och russinkompott med kokospannacotta

Betyg 3 av 5.
26 personer har röstat
0
Citrus och russinkompott med kokospannacotta

Läskande pannacotta med tropiska inslag! Tillsammans med citrus- och russinkompotten blir den en perfekt avslutning på en god middag! Passar även dig som är laktosintolerant och mjölkproteinallergisk!

Citrus och russinkompott med kokospannacotta

Ingredienser

4 portioner

Kokospannacotta

2 1/2   gelatinblad
400 ml  kokosmjölk
1 1/2 dl  strösocker

Citrus- och russinkompott

2 1/2 dl  vatten
3 dl  strösocker
2   stjärnanis
1 dl  russin (sultan)
1   citron
2   apelsiner
4   clementiner

För alla

Fri från ägg, gluten, laktos, mjölkprotein och sojaprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
26 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2612 KJ / 625 kCal
Fett24.3 g
Kolhydrater91.4 g
Protein6.6 g

Testa liknande recept

Granatäppelglögg
Betyg 2.5 av 5.
23 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fräsch citrusdrink - Red moon
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Clementintårta med hasselnötskräm
Betyg 3.1 av 5.
28 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Syltade clementiner
Betyg 3.2 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kryddigt vin med honung
Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kryddig yoghurtpannacotta med hallon
Betyg 3.2 av 5.
145 personer har röstat
Över 60 min att tillaga