Citrus och russinkompott med kokospannacotta
![Citrus och russinkompott med kokospannacotta](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_83941/cf_259/citrus_och_russinkompott_med_kokospannacotta.jpg)
Läskande pannacotta med tropiska inslag! Tillsammans med citrus- och russinkompotten blir den en perfekt avslutning på en god middag! Passar även dig som är laktosintolerant och mjölkproteinallergisk!
![Citrus och russinkompott med kokospannacotta](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_83941/cf_259/citrus_och_russinkompott_med_kokospannacotta.jpg)
Ingredienser
4 portioner
Kokospannacotta
2 1/2 gelatinblad
400 ml kokosmjölk
1 1/2 dl strösocker
Citrus- och russinkompott
2 1/2 dl vatten
3 dl strösocker
2 stjärnanis
1 dl russin (sultan)
1 citron
2 apelsiner
4 clementiner
För alla
Fri från ägg, gluten, laktos, mjölkprotein och sojaprotein.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2612 KJ / 625 kCal
Fett24.3 g
Kolhydrater91.4 g
Protein6.6 g
Kommentarer