Fräsch citrussallad på skivad apelsin och blodgrape. Citrussalladen får marinera i en kryddig lag med vanilj, stjärnanis och kanel. Perfekt att servera med en klick vispad grädde smaksatt med mandellikör och kanske en knaprig italiensk amaretti-kaka.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2014
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: Välj laktosfri grädde och yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut grädde och yoghurt mot soja-, havre-, eller risbaserad ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Väldigt god, en återkommande favorit! I synnerhet tillsammans med amarettikakorna. Lagom söt och frisk, trevliga färger och fina konsistensbrytningar med kakorna till! Fullpoängare!
Helena
2018-12-30En av våra favoritefträtter, En fräsch och smakrik avslutning som passar med många huvudrätter. Dessutom vackert. Brukar ta en extra apelsin, totalt 3 för 4 personer.
Ann
2017-11-04