Gräddig pastarätt med saftig och prisvärd kycklinglårfilé, krispig fänkål och fräscha citrustoner. Passar lika bra till fredagsmyset som bjudrätt.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2012
Gör glutenfri: använd glutenfri specialpasta.
Gör laktosfri: kontrollera fonden, välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera fonden, byt grädden mot soja- eller havrebaserad gräddersättning, välj mjölkfritt ostalternativ.
Gör äggfri: välj äggfri pasta och kontrollera fonden. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex svensk hårdost.
Receptet är lagat och kommenterat av Buffés Testlagare 2012.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hade inga lårfiléer hemma men gick fint att göra Stinas Kycklingpanna och ha såsen vid sidan av. La bara i några teskedar av skyn från pannan i såsen. Gott och fräscht!
Maria
2022-08-186/5 godaste maträtten. Och så SNABBLAGAT! Vardagslyx
Olivia
2020-11-25Jättegott! Men jag tog fler tomater och strödde över lite persilja.
Gun
2020-05-01