Citrusfräsch kycklingpasta

Gräddig pastarätt med saftig och prisvärd kycklinglårfilé, krispig fänkål och fräscha citrustoner. Passar lika bra till fredagsmyset som bjudrätt.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2012

Ingredienser
4 portioner
350 g pasta (t ex gnocchi)
1 stor fänkål
3 vitlöksklyftor
10 körsbärstomater
500 g kycklinglårfilé
3 msk olivolja
finrivet skal av 1 citron
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 1/2 msk konc kycklingfond
2 dl vispgrädde
1 dl riven parmesan
Gör så här
00:03:00
00:02:00
00:05:00
00:05:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Så himla god, hela familjen gillade den. Jag skalade citronen med en potatisskalare och lät den koka med, sedan pressade jag i några droppar citronsaft. Detta gör vi verkligen om!
Åsa
2025-01-26Väldigt smaklöst. Inget jag kommer laga igen.
Jenny
2024-11-15Mycket god och lättlagad! Denna gör vi med jämna mellanrum!
Erica
2024-03-09