Citrusfräsch kycklingpasta
Gräddig pastarätt med saftig och prisvärd kycklinglårfilé, krispig fänkål och fräscha citrustoner. Passar lika bra till fredagsmyset som bjudrätt.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2012
Ingredienser
4 portioner
350 g pasta (t ex gnocchi)
1 stor fänkål
3 vitlöksklyftor
10 körsbärstomater
500 g kycklinglårfilé
3 msk olivolja
finrivet skal av 1 citron
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 1/2 msk konc kycklingfond
2 dl vispgrädde
1 dl riven parmesan
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mycket god och lättlagad! Denna gör vi med jämna mellanrum!
Erica
2024-03-09Hade inga lårfiléer hemma men gick fint att göra Stinas Kycklingpanna och ha såsen vid sidan av. La bara i några teskedar av skyn från pannan i såsen. Gott och fräscht!
Maria
2022-08-186/5 godaste maträtten. Och så SNABBLAGAT! Vardagslyx
Olivia
2020-11-25