Citrusfräsch kycklingpasta

Gräddig pastarätt med saftig och prisvärd kycklinglårfilé, krispig fänkål och fräscha citrustoner. Passar lika bra till fredagsmyset som bjudrätt.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2012

Gör så här
00:03:00
00:02:00
00:05:00
00:05:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
35 stMycket gott 👍
Annika
Så himla god, hela familjen gillade den. Jag skalade citronen med en potatisskalare och lät den koka med, sedan pressade jag i några droppar citronsaft. Detta gör vi verkligen om!
Åsa
Väldigt smaklöst. Inget jag kommer laga igen.
Jenny
Mycket god och lättlagad! Denna gör vi med jämna mellanrum!
Erica
Hade inga lårfiléer hemma men gick fint att göra Stinas Kycklingpanna och ha såsen vid sidan av. La bara i några teskedar av skyn från pannan i såsen. Gott och fräscht!
Maria
6/5 godaste maträtten. Och så SNABBLAGAT! Vardagslyx
Olivia
Jättegott! Men jag tog fler tomater och strödde över lite persilja.
Gun
Ohhh, vad gott...Tänkte strunta i fänkålen, men gjorde inte det. TUR!!! En rätt hela familjen uppskattade.
Catrin
Sååå gott! fast som vegetarian byter jag ut kycklingen mot quorn. Kan behöva lite redning dock då jag tyckte den var lite rinnig. Har även testat med matlagningsgrädde, mer tomater och mindre pasta samt kokt broccoli och ett glas rött till :) Skall lagas ikväll!
Zara
Detta var sådär. Halv citron hade nog varit bättre, det tog över smaken en del. Valde matlagningsgrädde istället för vispgrädde, men skulle valt CF, för att inte få sådan vattnig sås. För mig som inte använt fänkol förut, får ni gärna lägga till; Hur många gram en sådan kan väga! Och tiden, är man själv tar detta ungefär 45 minuter.
Niklas