Citronkräm med cream cheese

Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Citronkräm med cream cheese

Frisk citronkräm med cream cheese och färska bär är en himmelsk efterrätt som passar utmärkt som avslutning på en god och mättande middag. Lätt, fräsch och underbart god.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2006

Citronkräm med cream cheese

Ingredienser

4 portioner
1 gelatinblad
2 äggulor
1/2 dl socker
juice och rivet skal av 1 citron
200 g cream cheese

Tillbehör

bär

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Jättegott! Håller inte med föregående talare. Jag använde citronkräm som topping på bottnen som hör till Midsommartårtan i årets buffé. Väldigt bra kombination av det syrliga och söta.

    Sofie

  • Alldeles för skarp citronsmak! Vispa ägg och socker innan citronen tillsättes!

    Karin

Testa liknande recept

  • Pannacotta
    Betyg 4.8 av 5.171 personer har röstat
    Receptet har 36 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Dumlepannacotta
    Betyg 4.5 av 5.39 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vaniljyoghurtfromage med jordgubbar
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Daimpannacotta
    Betyg 4.4 av 5.315 personer har röstat
    Receptet har 42 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad