Ciderbrässerade palsternackor

Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Ciderbrässerade palsternackor

Ciderkokta palsternackor med äpple är ett mycket trevligt, snabblagat och utsökt recept. Med schalottenlök, persilja, äpplen, palsternacka och äppelcider skapar du ett förbluffande gott tillbehör som passar till vegobiffar, stekt fisk eller kyckling.

Ciderbrässerade palsternackor

Ingredienser

4 portioner
3 schalottenlökar
5 palsternackor (à ca 100 g)
2 msk rapsolja
4 dl äppelcider
1 grönsaksbuljongtärning
2 tsk vitvinsvinäger
2 röda äpplen
1 kruka persilja
salt
peppar

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Oerhört gott . Passar även mycket bra till fläskkött tex grillade revben .

    Inga-lill

Näringsvärde per portion

Energi957 KJ / 229 kCal
Fett7 g
Salt2 g
Kolhydrater34 g
Protein3 g

Testa liknande recept

  • Rotfruktsmos med persilja
    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Cruditésallad med rostade rotfrukter
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Palsternacka med sardeller och kapris
    Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kvarngrynssallad med rostade rotfrukter
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Nyckelhålsmärkt.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Cider med smak av äppelpaj
    Betyg 3.7 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad