Ciderbrässerad kotlett med äpple och steklök

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Ciderbrässerad kotlett med äpple och steklök

En god kotlett kan göra hela middagen. Här har du ett recept på hur lagar till en riktigt smarrig ciderbrässerad kotlett med äpple och steklök. Kanongott!

Ciderbrässerad kotlett med äpple och steklök

Ingredienser

4 portioner
250 g  röd eller gul steklök
600 g  benfri skivad kotlett
2 msk  smör eller margarin
salt och peppar
2 dl  äppelcider helst torr
1 dl  matlagningsgrädde 15%
2 tsk  majsstärkelse
2   äpplen Elise eller Ingrid Marie
150 g  sockerärtor

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett och laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut grädden mot havre- eller sojagräddersättning.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ciderbräserad kotlett med äpple och steklök
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kotlett med cider, kronärtskocka och basilika
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Honungsbräserad endive med kotlett
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rödvinsbräserad kyckling med mandelpotatispuré
Betyg 4.6 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kotlett med ljummen pastapestosallad
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Över 60 min att tillaga