Ciderbrässerad kotlett med äpple och steklök
![Ciderbrässerad kotlett med äpple och steklök](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
En god kotlett kan göra hela middagen. Här har du ett recept på hur lagar till en riktigt smarrig ciderbrässerad kotlett med äpple och steklök. Kanongott!
![Ciderbrässerad kotlett med äpple och steklök](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
250 g röd eller gul steklök
600 g benfri skivad kotlett
2 msk smör eller margarin
salt och peppar
2 dl äppelcider helst torr
1 dl matlagningsgrädde 15%
2 tsk majsstärkelse
2 äpplen Elise eller Ingrid Marie
150 g sockerärtor
För alla
Rätten är fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett och laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut grädden mot havre- eller sojagräddersättning.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer