Ciderbräserad kotlett med äpple och steklök

Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Ciderbräserad kotlett med äpple och steklök

Ett snabblagat och matigt recept på ciderbräserad kotlett med äpple och steklök. Du gör det av bland annat steklök, kotlett, äppelcider, grädde, äpple och sockerärter. Passar bra att servera med rostade rotfrukter.

Ciderbräserad kotlett med äpple och steklök

Ingredienser

4 portioner
250 g röd eller gul steklök
600 g kotlett benfri och skivad
2 msk smör eller margarin
salt
peppar
2 dl äppelcider (helst torr)
1 dl matlagningsgrädde (15%)
2 tsk majsstärkelse
2 äpplen Elise eller Ingrid-Marie
150 g sockerärtor

Gör så här

00:07:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Nej, det här var ingen höjdare. Påminner om smaklös diet/sjukhusmat tyvärr. Sockerärterna passar inte in smakmässigt heller.

    Margareta

  • Denna rätt är mycket god och därtill lättillagad! Jag rekommenderar den å det livligaste.

    Sten

Testa liknande recept

  • Honungsbräserad endive med kotlett
    Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kotlett med ljummen pastapestosallad
    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kotlett med ärtor och potatismos
    Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad