Chutneywok

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
3
Chutneywok

Mumsig och god wok med perfekt sälta från bogfläsket. Receptet innehåller även härlig mango chutney, minimajs och cashewnötter. Denna lättlagade chutneywok serveras med ris eller nudlar.

Chutneywok

Ingredienser

4 portioner
500 g  magert bogfläsk
1/2 dl  mango chutney
2 msk  soja
2 msk  vinäger
1 msk  flytande honung
1   stor purjolök eller dubbelt så många små
1   pkt djupfryst minimajs (à 200 g)
1/2 dl  cashewnötter (1/2 dl motsvarar ca 30 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Lite rött köttet var, måste stekas längre tid.

Jonna

2006-11-29

Vi använde lime-mango chutney, vanlig majs och serverade med GI-spagetti cashewnötter och sweet chilisås och det blev sååå gott. /Josefin Ström, Solna

Josefin

2006-02-19

Lite väl torrt. Väldigt gott med mera Mango Chutney till och överdriven mängd cashew nötter

Johan

2004-11-15

Testa liknande recept

Saffranspasta med skaldjur
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Nudelpanna med lövbiff
Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Biff med cashewnötter
Betyg 3.6 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bulgogi med currystekt ananas
Betyg 4.6 av 5.
36 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kinawok med woksås och cashewnötter
Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Färswok med minimajs
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga