Chutneywok

Mumsig och god wok med perfekt sälta från bogfläsket. Receptet innehåller även härlig mango chutney, minimajs och cashewnötter. Denna lättlagade chutneywok serveras med ris eller nudlar.

Ingredienser
4 portioner
500 g magert bogfläsk
1/2 dl mango chutney
2 msk soja
2 msk vinäger
1 msk flytande honung
1 stor purjolök eller dubbelt så många små
1 pkt djupfryst minimajs (à 200 g)
1/2 dl cashewnötter (1/2 dl motsvarar ca 30 g)
Gör så här
00:15:00
00:05:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lite rött köttet var, måste stekas längre tid.
Jonna
2006-11-29Vi använde lime-mango chutney, vanlig majs och serverade med GI-spagetti cashewnötter och sweet chilisås och det blev sååå gott. /Josefin Ström, Solna
Josefin
2006-02-19Lite väl torrt. Väldigt gott med mera Mango Chutney till och överdriven mängd cashew nötter
Johan
2004-11-15