Chutneywok

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
3
Chutneywok

Mumsig och god wok med perfekt sälta från bogfläsket. Receptet innehåller även härlig mango chutney, minimajs och cashewnötter. Denna lättlagade chutneywok serveras med ris eller nudlar.

Chutneywok

Ingredienser

4 portioner
500 g  magert bogfläsk
1/2 dl  mango chutney
2 msk  soja
2 msk  vinäger
1 msk  flytande honung
1   stor purjolök eller dubbelt så många små
1   pkt djupfryst minimajs (à 200 g)
1/2 dl  cashewnötter (1/2 dl motsvarar ca 30 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Lite rött köttet var, måste stekas längre tid.

Jonna

2006-11-29

Vi använde lime-mango chutney, vanlig majs och serverade med GI-spagetti cashewnötter och sweet chilisås och det blev sååå gott. /Josefin Ström, Solna

Josefin

2006-02-19

Lite väl torrt. Väldigt gott med mera Mango Chutney till och överdriven mängd cashew nötter

Johan

2004-11-15

Testa liknande recept

Saffranspasta med skaldjur
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Biff med cashewnötter
Betyg 3.6 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Quornwok med nötter och chilisås
Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Riswok med frukt och grönt
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nudelpanna med lövbiff
Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kassler- och grönsakswok
Betyg 3.3 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga