Christmas syllabub med inlagda päron, choklad och mynta

Betyg 1.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Christmas syllabub med inlagda päron, choklad och mynta

Gör en engelsk klassiker med detta recept på krämig Christmas syllabub. Din goda smet varvad med söta päron låter du stå kallt en stund före den ska avnjutas till dessert toppad av riven choklad samt några aromatiska myntablad.

Christmas syllabub med inlagda päron, choklad och mynta

Ingredienser

4 portioner
3 dl vispgrädde
2 msk florsocker
1 vaniljstång (frön) eller äkta vaniljsocker (1 vaniljstång motsvarar 1 tsk vaniljsocker)
1 msk päronlag
pressad juice från 1 citron
2 konserverade päron
50 g mörk choklad eller mjölkchoklad
färsk mynta till garnering

Gör så här

02:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Päronmarmelad med vanilj
    Betyg 4.6 av 5.61 personer har röstat
    Receptet har 22 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Päron i ingefärslag
    Betyg 4.9 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Inkokta päron med vanilj
    Betyg 4.7 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Roliga tillbehör till ost
    Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad