Christmas syllabub med inlagda päron, choklad och mynta

Betyg 1.8 av 5.
4 personer har röstat
0
Christmas syllabub med inlagda päron, choklad och mynta

Gör en engelsk klassiker med detta recept på krämig Christmas syllabub. Din goda smet varvad med söta päron låter du stå kallt en stund före den ska avnjutas till dessert toppad av riven choklad samt några aromatiska myntablad.

Christmas syllabub med inlagda päron, choklad och mynta

Ingredienser

4 portioner
3 dl  vispgrädde
2 msk  florsocker
1   vaniljstång (frön) eller äkta vaniljsocker (1 vaniljstång motsvarar 1 tsk vaniljsocker)
1 msk  päronlag
pressad juice från 1   citron
2   konserverade päron
50 g  mörk choklad eller mjölkchoklad
färsk mynta till garnering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Päronmarmelad med vanilj
Betyg 4.5 av 5.
46 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Päron i ingefärslag
Betyg 4.9 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Inkokta päron med vanilj
Betyg 4.7 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Inkokta päron med choklad & päronmousse
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Osttallrik med portvinskokt päron och hjortronröra
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Roliga tillbehör till ost
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga