Ett ganska enkelt men lyxigt recept på chorizofylld kyckling med medelhavsgrönsaker som passar bra till festliga hemmakvällar. Du gör det av bland annat potatis, fänkål, paprika, fetaost, kycklingfilé, chorizosalami och yoghurt.
Ett recept från:
Buffé
nr 4,
2009
Läs noga ingrediensförteckningen på korven och buljongtärningarna. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Receptet är lagat och kommenterat av Buffés Testlagare 2009.
Testlagarnas kommentarer är inlagda av ICA.se-redaktionen och finns även i Buffé nr 4 2009.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Göran
2022-03-26Varför saknas ikonen för utskrift?
Redaktionen ICAse
2022-03-27Hej Göran! Den saknas inte, bara lite "gömd" vid prickarna bredvid den röda gilla-knappen. Hoppas du hittar den! Annars går det även bra att högerklicka och klicka på "skriv ut/print" knappen. Hälsningar Michelle
Camilla
2017-11-20Låter spännande och gott
Redaktionen
2009-04-16TESTLAGARE MALIN HAGMAN: Den här rätten lagar jag definitivt igen. Jag blev förvånad över att barnen gillade den fyllda kycklingen. De tyckte den var lite stark, men god ändå. Min yngste son petade bort chorizon men gillade kycklingen som tagit smak av korven. Timjan är ingen favorit så andra gången kryddade vi med basilika i stället. Vi köpte kryddad fetaost i olja så rätten fick ännu mer smak. Supergott! BETYG: 4,1