Chorizo med brysselkål och honung

Betyg 3.7 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Chorizo med brysselkål och honung

Låt denna rätt ta plats på årets julbord: karamelliserad brysselkål med chorizo! Rostad brysselkål och chorizo serveras med ruccola och granatäpple, en otrolig smakkombination.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2018

Chorizo med brysselkål och honung

Ingredienser

6 bufféportioner
500 g brysselkål
2 msk olivolja
3/4 tsk salt
ca 300 g färsk chorizo
2 msk honung
65 g rucola
1 dl granatäppelkärnor

Gör så här

00:10:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi1044 KJ / 250 kCal
Fett17 g
Salt2 g
Kolhydrater13 g
Protein10 g

Testa liknande recept

  • Ciabatta med chorizo och feta
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pintxos "coca de chorizo"
    Betyg 3.4 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pasta med chorizo och oliver
    Betyg 3.4 av 5.37 personer har röstat
    Receptet har 18 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Pizza med potatis och chorizo
    Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 21 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad