Sugen på halloweenbak? Baka en chokladtryffelpaj som kusligt god dessert. Spindelvävsmönstret gör du enkelt med vit choklad, men det går lika bra att göra ett annat mönster så passar pajen året runt.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2019
Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör, choklad och grädde.
Kommentarer
Maria
1/26/2021Mycket god! (Om man inte vill "smeta ut" den spritsade chokladen tipsar jag om att kyla pajen en kort stund innan man spritsar, så att chokladfyllningen hinner stelna en aning. Annars finns det risk för att den blir utsmetad fast man inte vill det!)
Sara
10/24/2020Kan man göra pajen dagen före och sen dagen efter spritsa på den vita chokladen så man får spindelnätsmönstret?
Redaktionen ICAse
10/27/2020Hej Sara! Nej man behöver spritsa på den vita chokladen innan tryffeln stelnat. Lycka till med pajen. Hälsningar Ulrika
Jenny
10/27/2019Enkelt och gott recept. Pga av mörkchoklad passade det bättre för oss vuxna än våra barn. Perfekt till kaffet 😊