En maffig chokladkaka med gräddfil i smeten som toppas med den ljuvligaste av kolakrämer – dulce de leche. Men inte nog med det, som grädde på chokladkakan strör du även rostad vit choklad och rostade kokoschips. Strykande åtgång utlovas!
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2017
Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag tycker att kakan blev lite tråkig i smaken och lite torr och mjölig. Har följt receptet noga och gjort i varmluftsugn i 30 min då den kändes klar. Kanske var det för varmt med 175 i varmluft? Den upplevdes inte så söt heller. Vet inte om jag kommer testa igen.
Karin
2021-04-04Suveränt god kaka med mycket smak av choklad. Rekommenderas.
Britt
2020-01-28Verkar supergott! Kan jag göra kakan ena dagen, och andra dagen lägga på dulce de leche m.m. innan servering? Är den lika god dagen efter?
Susanna
2018-11-09Hej Susanna! Det går bra att göra så och ja-den är god även dagen efter :) Hälsningar Michelle
Redaktionen
2018-11-26