Frysta bananspöken

Betyg 3.9 av 5.
14 personer har röstat
0
Frysta bananspöken

Frysta bananer eller bananspöken som man också kan kalla dem. Ett halloweensnacks med mindre tillsatt socker som ger ny lyster till den vanliga bananen. Ät dem när de fortfarande är riktigt kalla, då är de som godast!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2020

Frysta bananspöken

Ingredienser

4 st
2   bananer
75 g  vit choklad
4 st  glasspinnar
ev 1 1/2 dl  riven kokos
ca 8 - 12   chokladknappar

För alla

Läs noga på innehållet för chokladknapparna. Innehåller laktos och mjölkprotein. Fri från gluten och ägg.

Näringsvärdet är beräknat per styck.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
14 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1384 KJ / 331 kCal
Fett22 g
Salt0.06 g
Kolhydrater28 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Banan- och nutellakrok
Betyg 2.9 av 5.
25 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Bananglass på pinne
Betyg 4.5 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Clementinglass med kokos och vanilj
Betyg 3.9 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Jordgubbszombies
Betyg 2.4 av 5.
20 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Minipumpor av clementiner och bananspöken
Betyg 3.4 av 5.
29 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ginobananer
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga