Chokladtryffelkaka med nötter är en populär efterrätt där botten liknar en sockerkaka med kakaosmak. Tryffeln, som får sin smak av grädden, chokladen och smöret, fullbordas av nötterna som sedan strös över kakan tillsammans med de syrliga vinbären.
Ett recept från:
Buffé
nr 4,
2009
Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Maria
2021-11-11Jag gör den i liten långpanna( ca 20x30) Gräddar 20 min. Skär i SMÅ munsbitar. ( Ca 3,5x3,5 cm.) Precis lagom till en kaffe-på-maten kaka. Enbart nötter på kakan. Går utmärkt att frysa
Emmyly
2019-07-29Den godaste kakan jag vet. Brukar göra botten istället för kladdkaka och servera med vispad grädde och bär.
Maria
2012-04-23Tycker att kombinationen choklad, vit choklad och nötter är perfekt. Varför förstöra med frukt och bär? Onödigt.