Chokladcrunchtryfflar

Betyg 3.1 av 5.
171 personer har röstat
0
Chokladcrunchtryfflar

Tryfflar med både vit och mörk choklad – svårslaget! Den vita chokladen ugnsbakas innan den rörs ner i den mörka, vilket ger en riktigt härlig både smak och konsistens. Krossade digestivekex ger crunch och sätter den sista touchen på dessa ljuvliga tryfflar.

Chokladcrunchtryfflar

Ingredienser

30 st
100 g  vit choklad
200 g  mörk choklad
1 dl  vispgrädde
25 g  rumstempererat smör
1 tsk  honung
1 tsk  mörk rom eller konc apelsinjuice
4   digestivekex
ev kakao

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria digestivekex.
Gör laktosfri: välj laktosfri choklad, laktosfritt smör och laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri choklad. Välj mjölkproteinfritt matfett. Byt ut grädden mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.

Näringsvärdet är beräknat per bit.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
171 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi352 KJ / 84 kCal
Fett6 g
Salt0.05 g
Kolhydrater8 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Tenans chokladtryfflar
Betyg 2.7 av 5.
26 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Små pekanpajer
Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chokladbollar med ricotta
Betyg 3 av 5.
55 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Varm choklad med After Eight
Betyg 3.9 av 5.
14 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ägg skagen
Betyg 2.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Yoghurtsemifreddo med citrussallad
Betyg 3 av 5.
75 personer har röstat
Över 60 min att tillaga