Ägg skagen
![Ägg skagen](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_15551/cf_259/agg_skagen.jpg)
Stiligt skurna ägg med skagenröra, toppade med löjrom. Lägg upp på ett fint serveringsfat. En perfekt liten förrätt till nyårsmiddagen. Lättlagat och aptitligt.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2006
![Ägg skagen](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_15551/cf_259/agg_skagen.jpg)
Ingredienser
8 st
4 ägg
2 msk färdig skagenröra
2 tsk rom gärna löjrom
Gör så här
Tips
Det kan bli snyggare om man delar äggen på "andra ledden". Då skär man av en liten bit av bottnen för att få ägghalvan att stå stadigt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer