Ägg skagen

Betyg 2.5 av 5.
8 personer har röstat
0
Ägg skagen

Stiligt skurna ägg med skagenröra, toppade med löjrom. Lägg upp på ett fint serveringsfat. En perfekt liten förrätt till nyårsmiddagen. Lättlagat och aptitligt.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2006

Ägg skagen

Ingredienser

8 st
4   ägg
2 msk  färdig skagenröra
2 tsk  rom gärna löjrom

Gör så här

Tips

Det kan bli snyggare om man delar äggen på "andra ledden". Då skär man av en liten bit av bottnen för att få ägghalvan att stå stadigt.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kanapé med lax, äpple och curry
Betyg 2.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rökt skagenrulle
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fattiga riddare med inkokta aprikoser och färskostkräm
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chokladpudding med vispgrädde
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Cheddarrullar med gräslökssmetana
Betyg 3.7 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Passionstiramisu
Betyg 3.5 av 5.
21 personer har röstat
Över 60 min att tillaga