Chokladsnittar

Spröda och skurna chokladsnittar med pärlsocker är en stor favorit bland småkakor. Du blandar mjöl, socker, kakao och ägg till en deg som sedan delas i mindre bitar och penslas med ägg så att sockret ska fästa. Servera dina goda chokladsnitt som en av sju sorters kakor eller på egen hand – de är alltid uppskattade!
Ett recept från:
Buffé nr 1, 1998

Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
28 stJag gjorde nyss dessa recept och tycker inte de smakar något, vill gärna ha tips vad man kan göra till nästa gång för att få de att smaka mera?
Ida
Skulle kanske varit bakpulver med??? Kan inte läsa det någonstans! Det är ju det såklart i andras recept..Tänkte inte på det då man litar på receptet ska stämma...
Jeanette
Lagade receptet enligt givna storlekar, fick en väldigt torr deg som smulade en massa. Kakorna blev helt okej i konsistensen (så degen kanske skall vara smulig), men de smakar ingenting. Skall prova med mer kakao nästa gång, eller med ett helt annat recept.
Daniel