Ett snabblagat och enkelt recept på kladdkaka med smak av fräsch mint. Du gör kakan av bland annat smör, socker, ägg, mjöl, kakao och after eight. Servera till efterrätt med syrlig apelsin- eller citronsorbet!
Andra goda och enkla kladdkakerecept .
Ett recept från:
Buffé
nr 4,
2009
Innehåller ägg. After eight innehåller smörolja och spår av mjölkprotein.
Gör glutenfri: Byt ut vetemjöl mot glutenfri mjölmix.
Gör laktosfri: Välj laktosfritt matfett. Byt ev ut after eight mot mörk choklad med mintsmak.
Gör mjölkproteinfri: Välj mjölkproteinfritt matfett. Byt ut after eight mot mörk choklad med mintsmak, kontrollera ingrediensförteckningen.
Näringsberäkningen är beräknad per bit (beräknat på 8 bitar).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Anders
2014-12-21Jag har gjort den här flera gånger nu och det blir lika gott varje gång, alla jag har bjudit instämmer.
Annelie
2011-11-16Supergott, men jag täckte hela ytan med after eight och hade vispgrädde till!