Chokladpannacotta

22
4
Chokladpannacotta

Chokladpannacotta är en ljuvlig och enkel efterrätt som serveras i glas. Denna dessert med smak av choklad är lätt att förbereda och omtyckt av de flesta! Allt du behöver är grädde, kakao, socker och gelatin.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2021

Chokladpannacotta

Ingredienser

4 portioner
1 1/2 gelatinblad
4 dl vispgrädde
3 msk kakao
3 msk strösocker

Till servering

färska hallon

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.

Näringsvärdet är beräknat exkl. hallon.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

22

Kommentarer

Jenny

2021-11-21

Den stelnade aldrig, inte ens efter 1-2 dagar... och för skarp smak, tyvärr inte att rekommendera... kan högst användas som chokladsås 🤷‍♀️

Susanne

2021-03-01

Lättlagad. Fick en mjuk och god pannacotta, lite mindre socker, lite mer cacao och två blad gelatinblad. Kokade upp ingredienserna ordentligt och rörde ner gelatinbladen medans de smälte ner

Mette

2021-02-28

Lös trots mer gelatin än på recept. Väldigt skarp och obehaglig smak

Näringsvärde per portion

Energi 1830 KJ / 437 kCal
Fett 41 g
Salt 0.1 g
Kolhydrater 13 g
Protein 5 g
Läs mer om näringsvärden