Enkel chokladpannacotta
Chokladpannacotta är en ljuvlig och enkel efterrätt som serveras i glas. Pannacotta med choklad är lätt att förbereda och omtyckt av de flesta! Allt du behöver är grädde, kakao, socker och gelatin. Servera med färska hallon.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2021
Ingredienser
4 portioner
1 1/2 gelatinblad
4 dl vispgrädde
3 msk kakao
3 msk strösocker
Till servering
färska hallon
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat exkl. hallon.
Energi1830 KJ / 437 kCal
Fett41 g
Salt0.1 g
Kolhydrater13 g
Protein5 g
Kommentarer
Den stelnade aldrig, inte ens efter 1-2 dagar... och för skarp smak, tyvärr inte att rekommendera... kan högst användas som chokladsås 🤷♀️
Jenny
2021-11-21Lättlagad. Fick en mjuk och god pannacotta, lite mindre socker, lite mer cacao och två blad gelatinblad. Kokade upp ingredienserna ordentligt och rörde ner gelatinbladen medans de smälte ner
Susanne
2021-03-01Lös trots mer gelatin än på recept. Väldigt skarp och obehaglig smak
Mette
2021-02-28