Glassbomb med krossad choklad och cookies
Den här maffiga glassbomben är fylld med knapriga cookies och finaste mörk choklad. En grann efterrätt som serveras tillsammans med en frisk apelsin- och hallonsallad. En glassdessert som gör succé och är enklare att göra än vad den ser ut.
Ingredienser
Garnering
För alla
Gör äggfri: Välj äggfri glass. Kontrollera ingrediensförteckningen på cookiesen.
Gör glutenfri: Välj glutenfria cookies.
Gör laktosfri: Välj laktosfri glass. Kontrollera ingrediensförteckningen på cookiesen.
Gör mjölkproteinfri: Välj mjölkfri glass, t ex Tofuline eller Oatly. Kontrollera ingrediensförteckningen på cookiesen.
OBS! Livsmedelsverket rekommenderar att man kokar frysta hallon av utländskt ursprung. Bären kan nämligen bära på ett virus som orsakar vinterkräksjuka. Det är däremot ingen fara om du använder frysta hallon plockade i Sverige, därför rekommenderar vi att använda svenska hallon till detta recept.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer