Chokladgifflar

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Chokladgifflar

Dessa otroliga gifflar fyllda med mjölkchoklad gör du enkelt på färdig smördeg. Som en enklare variant av pain au chocolate. Fungerar lika bra till eftermiddagskaffet som på den lite lyxiga söndagsbrunchen.

Chokladgifflar

Ingredienser

8 gifflar
1   förp kyld smördeg (à 250 g)
16   bitar mjölkchoklad (ca 120 g för 8 gifflar)
1   ägg
1/2 msk  florsocker

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfri smördeg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smördeg och choklad.
Gör mjölkproteinfri: byt smördeg och choklad mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör äggfri: uteslut ägget och pensla med mjölk.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi906 KJ / 216 kCal
Fett14 g
Salt0.1 g
Kolhydrater20 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Noblessetårta
Betyg 3.8 av 5.
305 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lusthus i choklad
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chokladhus
Betyg 4 av 5.
31 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Somrig sallad med pannoumi och jordgubbar
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chokladtacoskal
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chokladdoppade tacoskal
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga