Chokladfondue med exotisk frukt och rostad kokos

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Chokladfondue med exotisk frukt och rostad kokos

Efter en bastant middag kan det vara gott med en lättare och frisk efterrätt. Du smälter chokladen i värmd grädde och rostar kokosen i en torr stekpanna. Doppa sedan den exotiska frukten i den gudomliga chokladfonduen, vänd den i kokos och avnjut!

Chokladfondue med exotisk frukt och rostad kokos

Ingredienser

4 portioner
200 g mörk choklad (70 %)
1/2 dl mellangrädde
1 dl kokos eller pistagenötter. osaltade cashewnötter
valfri frukt (t ex banan, melon och päron)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

Jag tycker att det blir lite för bittert med mörk choklad (som jag annars föredrar!) utan kan varmt rekommendera att göra fondue på Toblerone istället!

Katrina

2010-05-07

Testa liknande recept

Kokosladdu
Betyg 2.9 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Frukt- och nötboll
Betyg 3.4 av 5.54 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Frukt & bär med limeyoghurtcreme
Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Marängbakelse med ananas, passion och mynta
Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ananaspannkakor
Betyg 3 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Fruktig gräddtårta med kokos
Betyg 3.1 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad