Chokladfondue med exotisk frukt och rostad kokos

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Chokladfondue med exotisk frukt och rostad kokos

Efter en bastant middag kan det vara gott med en lättare och frisk efterrätt. Du smälter chokladen i värmd grädde och rostar kokosen i en torr stekpanna. Doppa sedan den exotiska frukten i den gudomliga chokladfonduen, vänd den i kokos och avnjut!

Chokladfondue med exotisk frukt och rostad kokos

Ingredienser

4 portioner
200 g mörk choklad (70 %)
1/2 dl mellangrädde
1 dl kokos eller pistagenötter. osaltade cashewnötter
valfri frukt (t ex banan, melon och päron)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Jag tycker att det blir lite för bittert med mörk choklad (som jag annars föredrar!) utan kan varmt rekommendera att göra fondue på Toblerone istället!

    Katrina

Testa liknande recept

  • Kokosladdu
    Betyg 2.9 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kokosglass med mango och maränger
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Frukt- och nötboll
    Betyg 3.4 av 5.54 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Färsk frukt med kokosmousse
    Betyg 2.8 av 5.35 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad