Baka chokladdoppade sockerkaksbitar! Sockerkaka bakas i långpanna och skärs i bitar som doppas i chokladfrosting. Rutorna dekoreras med smält choklad och blir lika fina som de är goda!
Ett recept från: Buffé nr 11, 2018
Har du lagat receptet?
Vad tyckte du om receptet?
Supergott men att värma på glasyren enl nedan hjälper inte... ta mindre florsocker!
Elvira
Instämmer med Birgitta. Fel i receptet!!
Berit
Hej Berit! IInget fel i receptet. Men det går att rädda om man värmer på det igen. Hälsningar Michelle
Redaktionen
Gott och enskelt
Alexandra
Kommentarer
Supergott men att värma på glasyren enl nedan hjälper inte... ta mindre florsocker!
Elvira
2021-05-31Instämmer med Birgitta. Fel i receptet!!
Berit
2018-12-19Hej Berit! IInget fel i receptet. Men det går att rädda om man värmer på det igen. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2018-12-27Gott och enskelt
Alexandra
2018-12-06