Såväl inkråm på dessa cupcakes med chokladsmak som den tjusiga toppingen får smak av hallon. Sött, syrligt och riktigt mumsigt sommarfika!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2012
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av matfett, färskost och grädde. Använd ren mörk choklad av god kvalitet.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt matfett, använd ren mörk choklad av god kvalitet. Välj mjölkfritt färskostalternativ och byt grädden mot sojaeller havrebaserad grädd ersättning.
OBS! Livsmedelsverket rekommenderar att man kokar frysta hallon av utländskt ursprung. Bären kan nämligen bära på ett virus som orsakar vinterkräksjuka. Det är däremot ingen fara om du använder frysta hallon plockade i Sverige, därför rekommenderar vi att använda svenska hallon till detta recept.
Näringsvärdet är beräknat per cupcake.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hur mycket är "gröp ur lite av inkråmet"? 1 tsk? 1 msk?
Petra
2022-11-10Har bakat dessa handfull ggr och det blir stående ovationer varje gång. Inga problem med grädden men det är skillnad på färsk och ej. Den färska går lättare att få tjock. Stort tack för detta recept!
Devran
2022-04-04Kan man frysa toppingen?
Anna
2021-05-10