Chokladcrème med gräddfil
Chokladcrème med gräddfil är en god och snygg efterrätt gjord på mjölkchoklad och gräddfil. Servera chokladcrèmen med basilikamarinerade jordgubbar. Garnera med en basilikakvist.
Ingredienser
4 portioner
200 g mjölkchoklad
2 dl gräddfil
basilikakvistar till garnering
Basilikamarinerade jordgubbar
250 g djupfrysta jordgubbar
1/2 dl socker
1 msk färsk, skuren basilika
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1403 KJ / 335 kCal
Kommentarer
Kan desserten förberedas i god tid och stå längre än 1 tim i kylen? Ska ga många på middag och behöver förbereda.
Karola
2022-04-28Jag hade mjölkchoklad med nötter i och det blev krispigt. Nästa gång ska jag prova med mörk choklad...
Jenny
2011-04-11