En helt underbar, lyxig marängtårta som kommer bli högt uppskattad av stora och små! Fördela din lena mjölkchokladtryffel och söta hallongrädde på krispiga marängbottnar. Servera tårtan med ett gäng söta, färska jordgubbar och några hallon på toppen.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2009
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Är denna tårta glutenfri? :)
Linn
2023-03-25Det här är en fantastisk tårta, men ni behöver skriva om receptet. "Koka upp grädden och häll över chokladen" kan läsas som att det är chokladen som ska hällas över grädden.
Moa
2023-01-06Funkar det om man kokar upp frysta hallon först? Man ska ju inte äta råa frysta hallon om de inte är svenska ( har aldrig sett svenska frysta hallon på Ica). Inte alltid man hittar fina färska till rimligt pris.
Victoria
2022-07-07Hej Viktoria! Mitt tips är att låta hallonen tina i en sil så de kan rinna av och sen koka dem. Låt sen hallonen kallna helt innan du blandar ner dem i grädden. Hoppas du gillar tårtan. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2022-07-07