Chokladbollar

Dessa chokladbollar får en god smak av att smöret först får puttra. Rulla chokladbollarna i kokos eller pärlsocker, det som du själv föredrar.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2001

Gör så här
00:01:00
00:40:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Näringsvärdet är beräknat per styck vid 20 st utan pärlsocker eller kokos.
Energi333 KJ / 80 kCal
Fett5 g
Salt0.1 g
Kolhydrater8 g
Protein1 g
Kommentarer
359 stShit goda
Karin
Blir inte gott med fisk olja ):
Lina
Himla bra recept som man för det första kan förstå hur man ska göra det men för det andra bra att man kan kryssa i det man har gjort :)
Julia
Hej Julia! Roligt att du gillar receptet. Vänliga hälsningar Leif
ICA-köket
Rullar mina bollar i finkrossade frosties,tål inte kokos och pärlsocket är inte gott att bita i.Funkar det med.
Lisbeth
Väldigt gott!☺️ Kan aldrig sluta äta! Men jag rekommenderar varmt att mixa havregrynet med en stavmixer så att det blir krämigare och godare. Rekommenderar även att ha i en halv matsked för mycket kaffe i chokladbollarna.☺️
Louise
Bra recept men det blir inte så många chokladbollar.
Ebba
Dom blev supergoda ! Jag provsmakade flera gånger. 6 7 Sam
Karoline
Dom blev goda
Lena
Tycker detta funkar bra, har dock i mer kakao och även mer havregryn tills konsistensen känns ok. In i kylen tills jag har tid att rulla.
Sanna-maria
Jätte bra respekt
Rula