Chokladbollar

Dessa chokladbollar får en god smak av att smöret först får puttra. Rulla chokladbollarna i kokos eller pärlsocker, det som du själv föredrar.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2001

Gör så här
00:01:00
00:40:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Näringsvärdet är beräknat per styck vid 20 st utan pärlsocker eller kokos.
Energi333 KJ / 80 kCal
Fett5 g
Salt0.1 g
Kolhydrater8 g
Protein1 g
Kommentarer
350 stJätte bra respekt
Rula
Tiodubblade receptet, brynte smöret och hade i nygjort kaffe istället för kallt, det tog lite längre tid att stelna men sen kan man göra en enda enorm nästan 4 kilos chokladboll, otroligt kul istället för en tårta, rekommenderar att då rulla den i kokosflakes så att den ser proportionerlig ut.
Aron
Jag gjorde som det stod i receptet. Har inte smält smöret innan. Men gjorde den här gången. Och nu är det bara att vänta tills dom har stelnat lite. Brukar inte kunna hålla mig så länge. Så dom försvinner väldigt fort.
Anneli