Bakverket vi aldrig tröttnar på. Som går hem hos både stora och små, alla dagar i veckan. Trumvirvel….Chokladbollar! Självklart med den underbara smaken av bryggkaffe, gärna doppade i smält choklad och rullade i kokos.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj havregryn framställda av ren havre.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt matfett.
Recept och bild i sammarbete med Lavazza.
Näringsvärdet är beräknat per styck med kokos.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Vi är nöjda
Elisabeth
2023-05-18Tillsatte 2 tsk baileys, riktigt gott👌 mixade även hälften av havren
Titti
2021-11-03Jättegott!! Men jag lyckas inte riktigt få pärlsockret att fastna! Vad gör jag för fel??
Sara-cecilia
2021-08-18Hej Sara-Cecilia! Nästa gång så testa tryck till pärlsockret lite så att det fastnar bättre. Om de färdigrullade chokladbollarna har stått en stund så blir ytan torr och då är det svårt att få pärlsocker/kokos att fastna. Så det gäller att vara lite snabb, alternativt göra några stycken i taget. Se också tipset om att rulla bollarna först i smält choklad och sen kokos. 😊 Kul att du tyckte att de var goda! Hälsningar Elina
Redaktionen
2021-08-18