Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Chokladblad

Med detta recept kan du göra smaskiga blad av choklad som kan användas till lite av varje. Låt den smälta chokladen stelna på ett hårdare blomblad. Chokladblad är perfekta att dekorera desserten med!

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2009
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Smält choklad över vattenbad på spisen eller försiktigt i mikron.
  2. Pensla chokladen tunt på baksidan av lite stadigare blad, till exempel av rosor. Låt kallna i kylen. Ta försiktigt bort bladen.

Ingredienser

  • choklad
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?