Chokladbitsmuffins

Recept på amerikanska kalasgoda chokladbitsmuffins. Muffins med chokladbitar i ger en härlig smak. Du gör dem av bland annat smör, socker, ägg, mjölk, choklad och non stop eller smarties. Perfekt till kalas eller fika.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002

Gör så här
00:25:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
12 stGjorde små muffins. Behövde 25 min i ugnen. Goda utan toppingen. //Katarina
Katarina
Är det 175 grader i vanlig ugn eller varmluftsugn?
Daniella
Hej Daniella! Det är 175°C vanlig ugn (dvs över- och undervärme). 😊 Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina
ICA-köket
Smeten blev klumpig. 😯
Raija
Lagom goda...hade varit godare med kakao i smeten! Dottern tyckte det var kul att baka och sambon var lyrisk!! Fick massor med små muffins..Hade inge Nonstop hemma så jag uteslöt dem...Hade även mer chokladbitar i smeten än vad som stod i receptet ;)
Maria
Kalasgoda muffins, mycket uppskattade både hemma och på jobbet! Jag gjorde dubbel sats och hade i ca 1 dl kakao för att få dem riktigt chokladiga.
Anneli
En favorit! Mycket goda. Jag använder mörk blockchoklad och har även i 2-3 msk kakao i smeten för mer chokladigt utseende. Gör sig bäst i stora formar, dock något fler än 12 st. Annars blir det en jättemuffin.
Catarina
ganska lätta att göra men om man använder vanliga bullformar bör man använda fler än 30, mina jäste över och blev en enda stor megamuffins
Yvonne
Jag fick ihop många fler (små) muffins än som stod i receptet. Färgen på mina smarties färgade av sig lite, men det ser ganska häftigt ut. Mycket goda, enkla att göra...
Cecilia
Kan också rekommendera dessa, jag använde mig av ljus blockchoklad men skall prova med Marabous mörka choklad nästa gång. Även jag lät bli non stop på toppen.
Martin
Jättegoda, lagom söta. De blev finats utan non stopp.
Anna