Obeskrivligt populär choklad- och kolatårta! Kolasåsen som du brer över chokladbotten får varenda besökare på fall. Var noga med att spara en bit till dig själv innan du serverar tårtan!
Ett recept från:
Buffé
nr 11,
1999
Kommentarer
Tove
2020-12-23Kolakrämen behöver kokas varsamt för att inte bli för varm och sockra sig. Jag gör den i springform för att kunna lägga ett tjockt kolakrämslager. Min farmor gjorde denna varje jul när hon levde. Jag älskar den!
Carina
2020-10-25Supergod! Alla trodde att jag köpt tårtan då den blev så blank och proffsig! Tar lite tid att göra men det är såå värt det!
Monika
2020-10-15Kan man använda glutenfri mjöl till kakan ?
Redaktionen ICAse
2020-10-16Hej Monika! Det är inget vi har provbakat med men det bör gå att byta ut vetemjölet mot glutenfri mjölmix i detta recept. Hälsningar Ulrika