Choklad- och kokosrutor med smak av apelsin – en svårslagen kombination som gör den här kakan till en riktig favorit hos både stora och små. Grädda den i en långpanna eller i två runda formar.
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett.
Näringsvärdet är beräknat per bit.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Maria
2022-10-12Jag vill baka för en stor bjudning. Hur håller sig kakan om jag har den stående framme under natten? Bör man ha plastfolie runt eller är det bättre utan?
Redaktionen ICAse
2022-10-12Hej Maria! Vi rekommenderar att antingen frysa in den eller förvara i kylen över natten, gärna med plastfilm över. Lycka till med bakningen och hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
Antonius
2021-12-18När jag hällde på toppingen så förstördes kakan. Toppingen var såklart varm eftersom den precis kokats. Om tanken är att den ska vara kall när man lägger på den så borde det steget vara först eller iaf väldigt tidigt i receptet.
Carola
2021-02-10Jättegod och uppskattad kaka! Man kan nog lägga till lite mer apelsin i både kakan och toppingen för lite mer smak.