Chimi churri à la Manuel
Chimi churri à la Manuel är en himmelskt god dressing som du tillreder och sedan låter stå till sig i kylen för att smakerna ska komma fram ordentligt. Dressingen blir otroligt smakrik och oerhört uppskattad.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 1998
Ingredienser
6 portioner
2 1/2 dl olja
1 1/3 dl vinäger
ca 1 l persilja (väl sköljd)
2 msk grillkrydda
1 tsk paprikapulver
1 tsk chilipulver
4 vitlöksklyftor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
1 liter persilja? Hur ska jag tänka där...
Peter
2020-07-05Hej Peter! Ja lite knepigt detta, men en stor knippe persilja eller 2-3 krukor skulle jag jämföra 1 liter med. Tänk hur mycket går ner i ett litermått, utan att packa för mycket. Hoppas det blev lite tydligare. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-07-06Vore kul att veta hur mycket vinäger det ska vara.
Magnus
2003-04-17