Chimi churri à la Manuel

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
2
Chimi churri à la Manuel

Chimi churri à la Manuel är en himmelskt god dressing som du tillreder och sedan låter stå till sig i kylen för att smakerna ska komma fram ordentligt. Dressingen blir otroligt smakrik och oerhört uppskattad.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 1998

Chimi churri à la Manuel

Ingredienser

6 portioner
2 1/2 dl  olja
1 1/3 dl  vinäger
ca 1 l  persilja (väl sköljd)
2 msk  grillkrydda
1 tsk  paprikapulver
1 tsk  chilipulver
4   vitlöksklyftor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

1 liter persilja? Hur ska jag tänka där...

Peter

2020-07-05

Hej Peter! Ja lite knepigt detta, men en stor knippe persilja eller 2-3 krukor skulle jag jämföra 1 liter med. Tänk hur mycket går ner i ett litermått, utan att packa för mycket. Hoppas det blev lite tydligare. Hälsningar Ulrika

Redaktionen

2020-07-06

Vore kul att veta hur mycket vinäger det ska vara.

Magnus

2003-04-17

Testa liknande recept

Dijondressing med sötma
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Marinerad blomkål
Betyg 2 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Melonsalsa med chili
Betyg 3.7 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad lax med honungsvinägrette och primörsallad
Betyg 3.4 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostad majssalsa med koriander
Betyg 3.1 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Majssalsa med paprika och persilja
Betyg 3.7 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga