Chilipicklade grönsaker

Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Chilipicklade grönsaker

Inlagda grönsaker är gott, vackert och praktiskt. Hållbarheten är hela två veckor! Olika sorters färska grönsaker, som morot, kålrot, blomkål och rödlök, marineras i ättikslag smaksatt med kumminfrö och chili. En grönsaksrätt som alltid kan stå färdig i kylen och passar till det mesta.

Chilipicklade grönsaker

Ingredienser

6 portioner
2 morötter
1/2 kålrot
1/2 blomkål
1 rödlök
1 röd chilifrukt
1 dl ättiksprit
2 dl strösocker
3 dl vatten
1 tsk salt
1 tsk kumminfrö

Gör så här

00:10:00
00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi709 KJ / 170 kCal
Fett0.2 g
Salt1.2 g
Kolhydrater38 g
Protein2 g

Testa liknande recept

  • Snabbsyrad blomkål
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Ingefärspicklad kålrot
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Säsongens syrade grönsaker
    Betyg 4.2 av 5.46 personer har röstat
    Receptet har 15 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad